Käsitöitä, leipomista ja puutarhan hoitoa lapsiperheessä ♥


.

perjantai 27. toukokuuta 2011

11+0

Raskausviikkoja 11+0.
Pahoinvointi alkoi 10 viikon lopulla hieman helpottaa, samoin väsymys. Huimausta on edelleen kovasti. Tuntuu, että lähes jokaisella ylösnousu kerralla huimaa. Neuvolassa verenpaine oli 98/66 ja Hb 128.
Nyt on myös tunteet ollut pinnassa. Ihan jokin pieni asia voi saada tipan linssiin.



Kovasti kiinnostaisi tietää kumpi on tulossa. Vau.fi sivun kiinalaisen horoskoopin mukaan tuleva vauva olisi tyttö. Testin tein aivan huvin vuoksi vaikka horoskooppeihin en uskokaan. Toisaalta minusta jotenkin tuntuu, että hän olisi poika. Tuleva lapsi on kyllä aivan yhtä rakas oli hän sitten tyttö tai poika. Ainut toiveeni on, että olisi terve



Tässä on osoite kiinalaiseen horoskooppiin jos jotakin muutakin kiinnostaa käydä testaan =)
http://www.vau.fi/teemat/teemakategoriat/poika-vai-tytto/kiinalainen-syntymakalenteri/


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Aika on kulunut todella nopeasti. Pihahommia olisi vaikka muille jakaa.
Tänään sain kuitenkin aikaiseksi siirrettyä/ istutettua vadelmapensaita ja istutettua yhden raparperin alun. Tein koivun juurelle myös uuden kukkapenkin, johon kylvin valkoisen salkoruusun ja valkoisten liljojen sipuleita. 



Vielä tarvisi istuttaa jotain peittävää pensasta, jotta takapihalta ei näkyisi tielle. Mietinnässä on joko pari lumipalloheisi pensasta,  pari pihasyreeniä tai marja-aronia aitaa. Ottaisin mielelläni vinkkejä vastaan =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti